Kursustilmelding

DELTAGEROPLYSNINGER

Dit navn (skal udfyldes)

CPR nr. (skal udfyldes)

Adresse (skal udfyldes)

Postnummer (skal udfyldes)

By (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

GWO WindaID (skal udfyldes ved GWO kurser)

FAKTURAOPLYSNINGER (udfyld hvis ikke samme som ovenfor)

Firma/person

CVR

Adresse

Postnummer

By

Telefon

e-mail

EAN nr.

KURSUSOPLYSNINGER

Kursus:

BRAND

OFFSHORE

GAS

SØFART

FØRSTEHJÆLP

ARBEJDE I HØJDEN

GWO

Startdato (skal udfyldes)

Slutdato (skal udfyldes)

Evt. overnatning fra dato

Evt. Kommentar

HANDELSOPLYSNINGER


KURSUSTIDSPUNKT
Kan ses på kursuskalenderen eller ved at rette henvendelse til RESC. Ud over de faste kurser, som kan ses på kalenderen, arrangerer vi også kurser efter kundernes specifikke ønsker året rundt.

TILMELDING
Tilmelding kan foregå online på hjemmesiden, pr. e-mail, telefon eller skriftligt. Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser, hvor antallet af deltagere er færre end 6 deltagere.

KURSUSBEVIS
RESC er certificeret til at udstede en række forskellige internationale, gyldige certifikater. På de certificerede kurser udsteder vi et anerkendt kursusbevis. RESC er også godkendt af Beredskabsstyrelsen til at udstede Styrelsens kompetencegivende beviser i forhold til gældende regler. Vi udsteder kursusbeviser for specialuddannelser, som vi har gennemført uddannelse i.

FORPLEJNING
RESC tilbyder forplejning fra vores eget køkken i kantinen efter kundens ønsker. Vi har Elite Smiley på RESC i køkken og kantine, læs mere her om kontrolrapporten.

INDKVARTERING
Overnatning inklusiv morgenmad kan bestilles særskilt.

BEKLÆDNING
Vi udleverer yderbeklædning til de praktiske øvelser, med medbring alligevel påklædning der kan tåle lidt tilsmudsning.

GENERELLE BETINGELSER
En aflysning fra kundens side kan ske uden beregning, hvis vi bliver orienteret om aflysningen senest 14 dage før kursusstart. Hvis aflysningen sker mindre end 14 dage før kursusstart, kan RESC opkræve et gebyr, der svarer til halvdelen af kursusafgiften for de tilmeldte deltagere.

Ved udeblivelse eller aflysning på kursusdagen kan RESC opkræve den fulde kursusafgift. Ved fremmøde efter kursusstart vil deltagelse normalt ikke kunne finde sted. Det er arbejdsgiverens (kundens) ansvar, at ulykkesforsikring er tegnet for hver kursusdeltager.