Medarbejdere

Hos RESC går vi alle til sagen med glæde og entusiasme og har en naturlig nysgerrighed efter konstant at udvide vores viden. Vi er vant til at møde og gå i dialog med mange forskellige mennesker og retter derfor hurtigt ind på målgruppens behov, afsæt og specifikke situation. Vores instruktører kobles på opgaverne stort set med det samme, der er derfor ikke mange led fra dit indledende telefonopkald til kursusstart.

IMG_0797_mindre-1024x682

RENÉ KOFOD
Centerleder

rekof@slagelse.dk
+45 5857 9718

René er centerleder for RESC. Han brænder for at ruste mennesker til at klare udfordringer, der er forbundet med at arbejde i risikofyldte hverv. Hans vision er, at gøre RESC til det førende uddannelsescenter kendt for højt kvalificeret viden. René har 25 års erfaring med dansk beredskab og har prøvet det meste inden for ambulancekørsel, brand og specielle redningsopgaver samtidig har han vedligeholdt sin interesse for ledelse og undervisning.

IMG_0702_mindre-1024x682

MICHAEL GRAVGAARD
Instruktør & kvalitetskoordinator

micgr@slagelse.dk
+45 5857 9710

Michael møder man især som instruktør på områderne faldsikring, højderedning og på specialkurserne. Han har arbejdet med brand og redning i rigtig mange år, både som underviser og som aktiv i beredskab. Michael går til opgaver og mennesker med glæde og en rap replik. Han er kendt for at være særdeles udholdende og sej – kompetencer som sikkert udspringer af hans store fritidsinteresse som spinninginstruktør.

IMG_1391_mindre-1024x682

NINA LAUGESEN
Kursusadministrator

Nina styrer alt omkring kursusadministration med hård og kærlig hånd. Med stor bevidsthed om god service og en altid positiv indstilling til opgaverne, følger Nina op på alt det praktiske med booking, tilmelding og bekræftelse – store som små ting. Kort sagt sørger Nina for at optimere hele processen med at bestille et kursus, så kunderne oplever det nemt og professionelt.

IMG_0686_mindre-1024x682

ROBERT VEJSHOLT
Instruktør

Robert er en af de instruktører, der har været længst hos RESC. Som alle instruktører her underviser han på de fleste af centerets kurser, men områderne brand, søfart og offshore har særligt hans store interesse. Robert er professionel til fingerspidserne, og er kendt som holdets glade mand, der altid har et smil og en kvik bemærkning i ærmet til både kolleger og kursister.

profil-1_mindre-1024x682

JANNIE HOLCK ANDERSEN
Service & rengøring

Jannie er den person som er mest usynlig på Resc, men spiller en stor rolle i dagligdagen. Hun er i gang tidligt om morgenen, for at sørge for, at der er pænt og rent i alle vores lokaler, og hendes grundighed gør at kursisterne altid føler sig velkomne, ind i mellem vil du også kunne finde Jannie i køkkenet. Hvis du møder Jannie, er du ikke i tvivl, da du altid vil blive mødt med et smil.