Bliv uddannet i at arbejde sikkert i højden

Vi underviser både beredskaber og virksomheder i højderedning og i at arbejde i højden. Faldsikring er et område, som flere og flere retter opmærksomheden på, og her har vi specielt tilrettelagte kurser for virksomheder og beredskab med tilhørende vedligeholdelsesuddannelse.

For at sikre undervisning af høj kvalitet, har vi søgt til England for at få uddannet vores instruktører, da England har stor og lang erfaring inden for dette område.

Vores instruktører er uddannet ved internationale organisationer som IRATA og SPRAT, der uddanner inden for industriklatring og vindmøller under den engelske standard BWEA, British wind energy association og ved Outreach Rescue, som leverer alt inden for højderedning til det engelske brandvæsen. Uddannelserne ved Outreasch Rescue er alle godkendte af Coventry University Centre for Disaster Management.

Disse uddannelser sikrer, at vores instruktører kan undervise indenfor alle områder, vindmøller, telecom master og ved generelt arbejde i højden samt højderedning.

Vores instruktører underviser tillige beredskabet til Storebæltbroen – Danmarks højeste arbejdsplads på hele 254 meter.