Få dine GWO uddannelser hos RESC

RESC er certificeret udbyder af standardkurset, Basic Safety Training, som opfylder internationalt anerkendte krav i vindmøllebranchen og er udviklet af The Global Wind Organisation (GWO). Når deltagere har gennemført kurset vil de være bevidste om de farer, de kan møde i arbejdet med vindmøller, ligesom deltagerne opnår forståelse for, hvordan de forskellige risici kan kontrolleres og håndteres forsvarligt.

Kursets fem moduler giver deltagerne en række vigtige værktøjer indenfor sikkerhed, First Aid, Manual Handling, Fire awareness, Working at Heights og Sea Survival.

Vi har udstyr der dækker de fleste operatører i vindbranchen, som f.eks. Siemens, Vestas, Dong og mange flere, dette gør at vi kan udstede Working at Heights certifikater der matcher de udstyrsmæssige krav i branchen. Er du i tvivl om vi kan opfylde jeres krav så kontakt os.

I menuen til højre kan du vælge de fem kursusmoduler indenfor GWO Basic Safety Training som tilbydes hos RESC.

Ved alle GWO-kurser skal kursisten have lavet en Medical Self-Assessment, som skal medbringes udfyldt og underskrevet på første kursusdag. Du kan hente den her.

GWO

WINDA ID

Før fremmøde skal kursisten være oprettet i WINDA’s database på.

Globalwindsafety.