Medarbejdere

Hos RESC går vi alle til sagen med glæde og entusiasme og har en naturlig nysgerrighed efter konstant at udvide vores viden. Vi er vant til at møde og gå i dialog med mange forskellige mennesker og retter derfor hurtigt ind på målgruppens behov, afsæt og specifikke situation. Vores instruktører kobles på opgaverne stort set med det samme, der er derfor ikke mange led fra dit indledende telefonopkald til kursusstart.

Ved henvendelse om kursusønsker, booking af kurser og andre forespørgsler kontakt os på resc@slagelse.dk

RENÉ KOFOD
Centerleder

rekof@slagelse.dk
+45 5857 9718

René er centerleder for RESC. Han brænder for at ruste mennesker til at klare udfordringer, der er forbundet med at arbejde i risikofyldte hverv. Hans vision er, at gøre RESC til det førende uddannelsescenter kendt for højt kvalificeret viden. René har 25 års erfaring med dansk beredskab og har prøvet det meste inden for ambulancekørsel, brand og specielle redningsopgaver samtidig har han vedligeholdt sin interesse for ledelse og undervisning.

MICHAEL GRAVGAARD
Instruktør & kvalitetskoordinator

micgr@slagelse.dk
+45 5857 9710

Michael møder man især som instruktør på områderne faldsikring, højderedning og på specialkurserne. Han har arbejdet med brand og redning i rigtig mange år, både som underviser og som aktiv i beredskab. Michael går til opgaver og mennesker med glæde og en rap replik. Han er kendt for at være særdeles udholdende og sej – kompetencer som sikkert udspringer af hans store fritidsinteresse som spinninginstruktør.

ROBERT VEJSHOLT
Instruktør

Robert er en af de instruktører, der har været længst hos RESC. Som alle instruktører her underviser han på de fleste af centerets kurser, men områderne brand, søfart og offshore har særligt hans store interesse. Robert er professionel til fingerspidserne, og er kendt som holdets glade mand, der altid har et smil og en kvik bemærkning i ærmet til både kolleger og kursister.

JAN BØGELUND PETERSEN
Instruktør

Hvis der er noget, du gerne vil vide, så spørg Jan. Jan har rigtig mange års erfaring som brandmand og holdleder i beredskabet, og som instruktør kan han også skrive mange år på CVét, hvilket er din sikkerhed for fuldt udbytte af dit kursus hos RESC. Jans rolige væsen guider dig sikkert rundt i de opgaver, du får stillet, og han giver dig den fornødne ro til at løse dem – også når du er presset.

PETER WEISBJERG RASMUSSSEN
Instruktør

Som instruktør sørger Peter altid for, at vores kursister bliver klædt godt på og får lært de rette kompetencer. Peter har en baggrund fra beredskabet, og han ved, hvordan der skal handles i pressede situationer. Denne indsigt får vores kursusister at mærke, når de bliver udfordret i virkelighedstro opgaver på kurset. Har du brug for førstehjælp i forbindelse med børn og unge, så er det helt sikkert også Peter, du skal have fat i.

MICHAEL ELVIG
Instruktør

mielv@slagelse.dk
+45 5857 9732

Pædagogiske principper er i højsædet når Michael underviser. Det gør, at Michael får alle med – også ham på bagerste række. Michaels nysgerrighed med nye undervisningsmetoder smitter altid af på de andre instruktører og sætter nye standarter for, hvordan undervisning skal gribes an. Hvis du undervises af Michael, vil du opleve en anden måde at tilegne dig læring på. som du vil huske i lang tid efter.

NINA LAUGESEN
Kursusadministration

nilau@slagelse.dk
+45 5857 9704

Nina styrer alt omkring kursusadministration med hård og kærlig hånd. Med stor bevidsthed om god service og en altid positiv indstilling til opgaverne, følger Nina op på alt det praktiske med booking, tilmelding og bekræftelse – store som små ting. Kort sagt sørger Nina for at optimere hele processen med at bestille et kursus, så kunderne oplever det nemt og professionelt.

DANIELA BENNETSEN
Kursusadministration

daben@slagelse.dk
+45 5857 9717

En af de første personer som du får kontakt med i vores kursusadministration er Daniela. Du er ikke i tvivl om, at du har fået fat i en, der vil hjælpe dig med at finde det rigtige kursus eller hurtig besvare de spørgsmål, du må have i forbindelse med at skulle på kursus ved os. Daniela favner bredt i vores administration og giver dig en god og kompetent service.

JANNIE HOLCK ANDERSEN
Service & rengøring

Jannie er den person som er mest usynlig på Resc, men spiller en stor rolle i dagligdagen. Hun er i gang tidligt om morgenen, for at sørge for, at der er pænt og rent i alle vores lokaler, og hendes grundighed gør at kursisterne altid føler sig velkomne, ind i mellem vil du også kunne finde Jannie i køkkenet. Hvis du møder Jannie, er du ikke i tvivl, da du altid vil blive mødt med et smil.

PIA VESTERGÅRD ELAND
Kok

God forplejning er en vigtig del af vores kurser.
Som udlært kok og tjener ved Pia hvordan god mad skal laves, men også hvordan det skal anrettes for at give en god oplevelse. Pias store erfaring sikrer, at alle munde bliver mættet, også når der er specielle ønsker, der skal tages højde for. Pias gode humør smitter altid af og er med til at give spisepauserne et frirum på en lang kursusdag.